Magtens medier - Mediernes magt

kr. 550,00
Forespørg et besøg
Rundvisning i Magtens Medier – Mediernes Magt

Rundvisningen introducerer eleverne til de danske mediers historie fra den tidligste skriftlige kommunikation til nutidens mediekaos, som den kronologisk formidles i Mediemuseets udstilling Magtens Medier - Mediernes Magt. Fokus er på magtforhold og på sammenhænge mellem medier og samfund. Tematiske nedslag er bl.a. nyheds- og reklamemedier, berømmelsesproduktion og reality-tv, ytringsfrihed samt "de farlige medier". Rundvisningen tilbydes også på engelsk.

På egen hånd er der efterfølgende mulighed for et besøg i MedieMixeren afhængig af kapacitet - det anbefales at booke tid til dette i forbindelse med booking af rundvisning.

Rundvisningen tilbydes til udskoling og gymnasiet.

Klik her for at downloade forslag til Læringsmål - som I kan arbejde med på baggrund af rundvisningen.

Varighed: 45-60 min.

Aldersgruppe: 7.-10. klasse, gymnasier/HF, voksne

Antal elever: op til 30

Pris: 550 kr.

Der er fri adgang til museet for elever og lærere fra skoler og uddannelsesinstitutioner, når besøget finder sted som led i undervisningen.

Nærmere information og bestilling skal ske ved henvendelse til Odense Bys Museers Servicesekretariat på 6551 4601 eller museum@odense.dk.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Mediemuseet.