Nye medier på kryds og tværs

Tilbudsinformation
Tilbudsform:
Relaterede museer:
Aldersgrupper:
4.-6. klasse, 7.-10. klasse, Gymnasier/HF
kr. 750,00
Forespørg et besøg
Sammensmeltningen af spil, film og andre medier undersøges og sættes i historisk kontekst i et engagerende undervisningsforløb om tværmedialitet.

Medier På Kryds Og Tværs Foreløbig

Angry Birds går til filmen, og Harry Potter er for længst blevet bygget i Lego, men hvad betyder det, at medierne blander sig sammen, og hvordan er nutidens medier sammenlignet med fortidens? Mediemuseets undervisningsforløb sætter fokus på sammensmeltningen af spil, tv og andre medier og engagerer eleverne i et sjovt og anderledes forløb med quizzer og diskussioner med det formål at sætte nutidens brogede mediebillede i perspektiv.

Forløbet tilbydes både til mellemtrin og udskoling samt gymnasiet.
Klik her for at downloade lærervejledning hhv. til mellemtrinnet og udskolingen:

- Lærervejledning: mellemtrin
- Lærervejledning: udskoling

Varighed: 90 min.

Aldersgruppe: 4.-6. klasse, 7.-10. klasse, gymnasier/HF

Antal elever: op til 30

Pris: 750 kr.

Børn, elever, pædagoger og lærere fra dagplejer, vuggestuer, børnehaver, skoler på folkeskoleniveau, gymnasialeuddannelser, øvrige videregående uddannelser og VUC har gratis adgang til museet, når besøget finder sted som et led i undervisningen.

Nærmere information og bestilling skal ske ved henvendelse til Odense Bys Museers Servicesekretariat på 6551 4601 eller museum@odense.dk.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Mediemuseet.