Nyhedsjournalistik

7.-10. klasse, Gymnasier/HF
kr. 750,00
Forespørg et besøg
Få fat om nyhedsjournalistik, få fingrene i professionelle værktøjer til nyhedsproduktion og lad eleverne være journalister for en dag.

Undervisningsforløbet præsenterer eleverne for avisen som nyhedsmedie i en historisk kontekst og introducerer desuden de journalistiske processer og arbejdsmetoder. De journalistiske dyder prøves også af i redaktionelt arbejde: med udgangspunkt i Ritzaus Bureaus nyhedsflow skal eleverne i to redaktioner vælge og vinkle deres nyhedshistorier ud fra den del af segmentpressen, de hver især repræsenterer.

Forløbet tilbydes til udskoling og gymnasiet.

Klik her for at downloade forslag til Læringsmål - som i kan arbejde med på baggrund af undervisningsforløbet.

Varighed: 120 min.

Aldersgruppe:  7.-10. klasse, gymnasier/HF

Antal elever: op til 30

Pris: 750 kr.

Nærmere information og bestilling skal ske ved henvendelse til Odense Bys Museers Servicesekretariat på 6551 4601 eller museum@odense.dk.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Mediemuseet.