Da Knud ikke længere var så hellig

Tilbudsinformation
Tilbudsform:
Rundvisning
Relaterede museer:
Aldersgrupper:
4.-6. klasse, 7.-10. klasse, Gymnasier/HF
kr. 550,00
Forespørg et besøg
En rundvisning med fokus på reformationen set fra et odenseansk perspektiv.

Rundvisningen sætter fokus på, hvordan reformationen påvirkede Odense med udgangspunkt i udstillingen "Byens Liv" på Møntergården, der formidler historien fra det tidligste Odense i 900-tallet til afslutningen på Odenses storhedstid i 1660. Undervejs ser vi nærmere på de historier og genstande, der viser forskellene i Odense før og efter reformationen, eksempelvis Knud den Helliges betydning, klostrene i Odense og byens administration.

Udstillingen og rundvisningen tager udgangspunkt i Odenses historie, men kan med fordel også anvendes af grupper og skoler, der ikke er fra Odense.

Rundvisningen tilpasses målgruppen.

Klik her for at se forslag til Læringsmål - som i kan arbejde med på baggrund af rundvisningen.

En rundvisning for en klasse (max. 25 personer) varer ca. 45 min. og koster 550 kr.

Der er fri adgang til elever og lærere fra skoler og uddannelsesinstitutioner, når besøget finder sted som led i undervisningen.

Bestil en rundvisning på tlf. 6551 4601 eller museum@odense.dk.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud på Møntergården.