Årskort til Odense Bys Museer

Besøg Odense Bys Museer lige så tit du vil! Museerne byder på et væld af oplevelser for store og små i løbet af året, og ét besøg er ikke altid nok. Man kan bruge timer på at nyde Den Fynske Landsbys idyl, fordybe sig i H.C. Andersens univers, gå på opdagelse i Fyrtøjets fantasifulde verden og blive klogere på Danmarkshistorien på Møntergården.

ALT DETTE GIVER ET ÅRSKORT:

 

Fri entré med ledsager* til Odense Bys Museer udstillingssteder (H.C. Andersen Museum, H.C. Andersens Hus, H.C. Andersens Barndomshjem, Fyrtøjet, Møntergården, Den Fynske Landsby og Carl Nielsens Barndomshjem), hvor du kan deltage i et væld af arrangementer.

___

Odense Bys Museers rigt illustrerede årbog, som i spændende artikler fortæller om museernes arbejdsområder. Bogen udkommer i april og kan afhentes på alle museerne.

___

Ca. 10 årlige eksklusive arrangementer for årskortholdere. Museet er vært ved en lille forfriskning i forbindelse med alle arrangementer.

___

Rabat når du handler i museumsbutikkerne. Du får 20% rabat på bøger fra Forlaget Odense Bys Museer og 10% rabat på alle andre varer*.

___

Rabat når du besøger andre attraktioner.
I 2020 sparer du 25% på entrébilletten til Naturama og Fjord & Bælt og 30% på din billet til Kunstmuseum Brandts. Rabatten gælder for 1 person. Du får gratis entré til frilandsmuseet Hjerl Hede, når du viser gyldigt årskort. Gælder for 1 person.

___

Elektronisk nyhedsbrev

___

2 årlige udsendelser med information om kommende arrangementer

 

PRIS

Pris 395 kr.

Kortet giver adgang for kortholder og én ledsager i et år fra køb. Køb af årskort sker i billetsalgene eller online. 

Årskortet er personligt og må ikke udlånes til andre. Du skal være fyldt 18 år og have en dansk adresse for at kunne købe et årskort.

 

* DET MED småt

Der er dog ikke fri entré ved arrangementer hvortil der kræves ekstra gebyr, såsom ved byvandringer, teaterforestillinger, H.C. Andersen Festspillene, skumringsture, julearrangementer, visse foredrag og koncerter med forhøjet entre.

På Børnekulturhuset Fyrtøjet gælder følgende særregel: for hvert 5. barn skal der medfølge en ekstra voksen.

Der ydes ikke rabat ved køb af mad- og drikkevarer og allerede nedsatte varer.

 

Information:
Odense Bys Museer
Overgade 48 5000 Odense C

Tlf. 6551 4601
museum@odense.dk

 

 


 

Køb et årskort
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer