Frivillig i Levende Historie

I Den Fynske Landsby er der ca. 80 frivillige, som alle er formidlere i Levende Historie. De er pt. fordelt på 13 grupper:
Ølbryggere, Kokkepiger, Hørfolk, Smede, Kniplepiger, Huggehusfolk, Uldkoner, Håndarbejdsfrøkener, Kapere, Den Blandende Landhandel, Teglværksarbejdere og Markarbejderne og Bi-holderne. Du kan læse mere om de enkelte grupper i menuen til venstre.

I øjeblikket er der ledige pladser hos: HUGGEHUSFOLKENE, ØLBRYGGERNE OG KOKKEPIGERNE.

For eventuelle spørgsmål kontakt formidlingsleder Benedikte Jeppesen på bjep@odense.dk

 

Vil du være frivillig?
For at blive frivillig i Den Fynske Landsby, skal du kunne et håndværk, husflid, håndarbejde eller lignende - du skal have lysten til at møde en mangfoldighed af gæster, give dem en god oplevelse, øse af din faglighed, give dem lysten til at vide mere - og lysten til at besøge Den Fynske Landsby igen.

For at du er bedst muligt klædt på til at formidle i Den Fynske Landsby, skal du oplæres, så du sammen med din egen faglige baggrund og praktiske tilgang får en forståelse for og viden om, hvad Den Fynske Landsby har til formål, og kommer til at kende de krav, du som formidler, skal leve op til.

Før du bliver frivillig i Den Fynske Landsby får du en prøvedag, og før vi indgår en samarbejdsaftale, indhenter vi en børneattest. Læs mere om børneattester på Politiets website.

Fremmøde
Med mindre andet er aftalt, skal du arbejde i din gruppe mindst 8 gange på en sæson (marts/april - midt oktober). Du forpligter dig til at deltage i det årlige informationsmøde og din gruppes møder (opstarts- og evalueringsmøde), samt brand og førstehjælps kursus.

Honorering
Fordi vi har store krav og stiller store forventninger til vores formidlere i Levende Historie, så påskønner vi også deres arbejde på flere måder. Ud over muligheden for at arbejde i smukke unikke rammer og være del af et fællesskab med andre, der har samme interesser, får frivillige i Levende Historie også bl.a.

• Et medarbejder-ID kort
• 20 % rabat på varer i museumsbutikkerne
• Gratis adgang for dig selv samt en ledsager på alle Odense Bys Museer
• Deltagelse i en årlig udflugt for Levende Historie
• Deltage i sociale sammenkomster i musealt regi
• Museets årbog.


Læs mere om frivillighed hos Odense Bys Museer her.

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer