Instagram konkurrence-regler

Hvad er H. C. Andersens Odense for dig? Hvilket hjørne af byen får dig til at føle dig, som var du i et af hans eventyr – eller er der et særligt sted, hvor du mærker hans poesi eller møder noget meget H.C. Andersensk’? Har du prøvet en slentretur i de forunderlige fodspor og nydt stemningen i de gader, huse og steder, som formede som H.C. Andersen som menneske og digter?

Del det med os på Instagram ved at bruge #hcao, så deltager du automatisk i konkurrencen. Vi udvælger et af billederne - som vi synes særligt indfanger H. C. Andersens Odense. 

Vinderen får et medlemskort til Odense Bys Museer, der giver gratis adgang til dig og en ven et år frem. 

 

Følg os på Instagram @hcandersensodense og hent inspiration. 

 

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen løber fra fredag 9. februar til søndag 17. februar kl. 23.59. Vi udvælger den heldige vinder mandag d. 18. februar.

Billedet skal være taget i Odense i perioden for konkurrencen. For at deltage skal du have en åben Instagram-konto, når billedet bliver slået op og i hele konkurrenceperioden, inkl. mandag d. 18. februar. Hvis der er (genkendelige) mennesker på billedet, skal du have deres tilladelse inden du poster billedet. 


Du accepterer, at dit billede kan blive brugt af Odense Bys Museer til fremtidige marketings- og presseformål. 


Ved at deltage i konkurrencen bekræfter du ligeledes, at du selv har taget billedet.  
Vinderen får direkte besked på deres Instagram-konto og offentliggøres samtidig på vores Instagram profil og Facebookside. Præmien skal afhentes på Odense Bys Museer, Overgade 48, 5000 Odense C.

Konkurrencen er ikke sponsoreret af eller associeret med Instagram eller Facebook.  

 

Køb et årskort
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer