Odense Bys Museer 2020

Odense Bys Museers Årbog 2020 er fyldt med spændende læsning om museets arbejds- og ansvarsområder. Du kan bl.a. læse om Odense som robotby, genforeningssten, Nonnebakken, fornemme guldsmykker fra romersk jernalder og meget mere. Det hele krydret med flotte billeder.

Læs mere her
Webshoppen er lukket

 

Vi arbejder på en ny webshop. Indtil da kan bøgerne købes i museumsbutikkerne og ved henvendelse på 6551 4601 eller museum@odense.dk

Knuds Odense - vikingernes by

Fantastisk flot bog, der går bag om den aktuelle særudstilling "Knuds Odense - vikingernes by" på Møntergården.

Bogen baserer sig på større og mindre forskningsprojekter fra arkæologer, historikere, naturvidenskabsfolk og konservatorer.

Læs mere her
Carl Nielsen-parrets kunstsamling
KNUD - konge, helgen, myte

I 1086 blev kong Knud dræbt i Odense, og lige siden har han og Odense været forbundet med hinanden. Forfatter og museumsinspektør Karsten Kjer Michaelsen fortæller medrivende historien om Knud den Hellige. 

Bogen er et perfekt supplement til et besøg i Møntergårdens særudstilling "Knuds Odense - Vikingernes by".

Læs mere her
Forlagets historie

Siden museets start i 1860 har Odense Bys Museer formidlet den indsamlede viden gennem udgivelse af såvel populære som faglige bøger. Vi har gennem de seneste år udbygget denne side af vores formidling med diverse bogserier og enkelt udgivelser, og etablerede i 2006 eget forlag under navnet Forlaget Odense Bys Museer.

Spot på...

Hvordan ville H.C. Andersens eventyr se ud, hvis det var en kogebog? Nu udgiver Forlaget Odense Bys Museer Eventyrlig kogebog med spændende madopskrifter, kreative projekter og 10 af Andersens mest kendte og elskede eventyr.
En inspirerende familiebog med mange timers god underholdning for både børn og voksne.

Læs mere her
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer