H.C. Andersen Museum

Besøg H.C. Andersen Museum, Claus Bergs Gade 11 med en helt ny udstilling, ”Poesi, papir og saks – af den eventyrligste slags".

Udstillingen blander beskrivelsen af digterens liv med farverige og eventyrlige elementer og fremhæver H.C. Andersens billedkunstneriske virke. Du kan møde papirklip i overstørrelse, elementer fra eventyr som "Klods-Hans", "Sommerfuglen" og "Den flyvende Kuffert", biografiske billedtableauer - og selvfølgelig et udvalg af de originale og ikoniske genstande som Andersens høje hat, skrivebordet, hvor eventyr blev til, rejseudstyret, billedbøger og meget mere.

I udstillingen arbejdes der med lys og lyd, og som noget nyt kan du nu opleve H.C. Andersens arbejdsværelse i virtual reality, og med VR-brillerne på udforske hvert et hjørne og hver en genstand i digterværkstedet, eller nyde udsigten fra Nyhavn 18.

"Besøg H.C. Andersens Odense" Med en 5 i 1-billet i hånden har du mulighed for at besøge hele fem eventyrlige attraktioner i Odense på bare én billet.  

Bestil en rundvisning: Få en introduktion til H.C. Andersens liv gennem udstillingens genstande. Undervejs i rundvisningen kobles H.C. Andersens oplevelser til udvalgte eventyr.

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer