Mediemixeren

MedieMixeren er din egen elektroniske legestue. Her kan du skabe medieproduktioner og gå på opdagelse i den nyeste teknologi. Du kan lave optagelser i vores to tv-studier, producere lyd med redskaberne i Lydstudiet og redigere på Mixerpulten.

CHROMA KEY STUDIET
I Chroma Key studiet laver du optagelser foran en grøn skærm, som den du kender fra tv's vejrudsigter. Skærmen giver dig mulighed for bagefter at vælge din egen baggrund: Camp Nou i Barcelona, Operaen i Sydney, et nisselandskab, valget er dit. Du kan også vælge baggrunde, som allerede findes i studiet: Amalienborg Slotsplads eller foran Christiansborg. Kast dig ud i rollen som skarp rapporter.

DEN VARME STOL STUDIET
Kan du svare hurtigt på Jes Dorph-Pedersens nærgående spørgsmål, når du sidder i Den Varme Stol? Du vælger emne, tv-vært og om du deltager i et talkshow eller en nyhedsudsendelse. Bagefter kan du se din optagelse på skærmen udenfor studiet, og du kan klippe i optagelsen på Mixerpulten.

LYDBOKSEN
I Lydboksen er du Foley artist - den som står bag filmverdenens hverdagslyde til studieoptagelserne. Lyde lavet af en dygtig Foley er så naturlige, at man slet ikke hører dem. Du kan øve dig i kunsten i MedieMixerens Lydboks, hvor du både kan freestyle eller lave helt specifikke lyde til dine optagelser.

MIXEREN
På Mixeren kan du redigere og mixe dine produktioner og optagelser fra Chroma Key, Den Varme Stol og Lydboksen. Del remix med dine venner på Facebook, YouTube, mail eller lige hvor du vil.

MEDIATEK
Engang var der kun én dansk kanal og den var sort/hvid. Lyder det uhyggeligt? Det var det faktisk ikke. Du kan gå på opdagelse i massevis af ældre tv-klip i Mediateket. Du finder både børnefjernsyn, reklamer og klip fra historiske begivenheder.

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer