Om Museumsklubben

Besøg Odense Bys Museer lige så tit du vil! Museerne byder på et væld af oplevelser for store og små i løbet af året, og ét besøg er ikke altid nok. Man kan bruge timer på at nyde Den Fynske Landsbys idyl, fordybe sig i H.C. Andersens univers, gå på opdagelse i Fyrtøjets fantasifulde verden og blive klogere på Danmarkshistorien på Møntergården.

ALT DETTE GIVER ET MEDLEMSKAB:

Fri entré med én ledsager* til Odense Bys Museer udstillingssteder (H.C. Andersen Museum, H.C. Andersens Hus, H.C. Andersens Barndomshjem, Fyrtøjet, Møntergården, Den Fynske Landsby og Carl Nielsens Barndomshjem), hvor du kan deltage i et væld af arrangementer.

Odense Bys Museers rigt illustrerede årbog, som i spændende artikler fortæller om museernes arbejdsområder. Bogen udkommer i april og kan afhentes på alle museerne. I UNG25 indgår årbogen IKKE.

Ca. 10 årlige eksklusive klubarrangementer. Museet er vært ved en lille forfriskning i forbindelse med alle arrangementer.

Rabat når du handler i museumsbutikkerne. Du får 20% rabat på bøger fra Forlaget Odense Bys Museer og 10% rabat på alle andre varer*.

Rabat når du besøger andre attraktioner. I 2019 sparer du 25% på entrébilletten til Naturama og Fjord & Bælt. Rabatten gælder for 1 person.

Elektronisk nyhedsbrev

2 årlige medlemsudsendelser med information om kommende arrangementer

 

PRIS

Der findes to typer medlemskab:

1+1 (et medlem og en ledsager)
UNG25 (et medlem og en ledsager). Medlemskab til dig, som er 18-25 år (inkl.)

1+1 koster 395 kr. årligt, mens UNG25 koster 250 kr. Medlemskabet er personligt og må ikke udlånes til andre.

Kortet er personligt og giver adgang for kortholder og én ledsager i et år fra indmeldelsen. Indmeldelse sker i billetsalgene.

 

* DET MED småt

Der er dog ikke fri entré ved arrangementer hvortil der kræves ekstra gebyr, såsom ved teaterforestillinger, H.C. Andersen Festspillene, skumringsture, julearrangementer, visse foredrag og koncerter med forhøjet entre.

På Børnekulturhuset Fyrtøjet gælder følgende særregel: for hvert 5. barn skal der medfølge en ekstra voksen.

Der ydes ikke rabat ved køb af mad- og drikkevarer og allerede nedsatte varer.

 

Information:
Odense Bys Museer
Overgade 48 5000 Odense C

Tlf. 6551 4601
museum@odense.dk

 

 


 

Bliv medlem af Museumsklubben
 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer