Ny HCA-gavebog på vej til Kina

Fairytale Company of Denmark har i samarbejde med Odense Bys Museer og Sv. Michelsen Chokolade skabt en flot eventyrbog. En gaveidé med fokus på H.C. Andersen for danske virksomheder, som ønsker at styrke deres relationer i Kina.

Fairytale Company of Denmark er dermed en del af det partnerskabsprogram som H.C. Andersens Hus i Odense har etableret med danske virksomheder som LEGO, KOMPAN, KOPENHAGEN FUR og Kjeldsen Cookies. - Vi samarbejder med Fairytale Company of Denmark, da dette giver en spændende mulighed for at forene dansk kulturarv med virksomheder på det internationale marked. Det er ligeledes en god måde at promovere H.C. Andersen på i Kina. Alle kinesere kender H.C. Andersen. De bliver undervist i H.C. Andersen i skolen, og mange kinesiske børn skriver deres første essay om H.C. Andersen og hans eventyr, siger museumschef Torben Grøngaard Jeppesen.

Fairytale Company of Denmark beskæftiger sig med personlige gaver målrettet danske virksomheders kinesiske interessenter. Den H.C. Andersen inspirerede eventyrbog indeholder et lækkert udvalg af chokolade samt en kinesisk mini version af "Den grimme Ælling".

Fairytale Company of Denmark har samtidig et tæt samarbejde med Kongelig Hofleverandør, Sv. Michelsen Chokolade, som leverer chokoladen til bogen. "Vi er stolte af at være en del af Fairytale-projektet, og gennem eventyret og ikke mindst H.C. Andersen at kunne hjælpe til med at styrke relationerne mellem kinesiske og danske virksomheder", siger Daniel Paetsch, administrerende direktør hos Sv. Michelsen Chokolade.

 

Tilbage til Nyt fra Odense Bys Museer

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer