På vinens vej gennem Romerriget

I anledning af særudstillingen "Den Romerske Forbindelse" på Møntergården holder vi ekstra åbent alle onsdage kl. 19-21.

Nogle aftener vil der være gratis miniforedrag, oplæg eller andre arrangementer i relation til udstillingen "Den Romerske Forbindelse".

Et af højdepunkterne i denne række af oplæg bliver vores vinsmagningsarrangement "På vinens vej gennem Romerriget" onsdag den 6. maj kl. 19-20. Du inviteres med på en delikat rejse gennem Romerrigets historie, når Møntergården i samarbejde med H.J. Hansen Vin holder vinsmagning. Med udgangspunkt i fem nutidige vine og drikke fra forskellige egne af det nuværende verdensrige flyder historien om kontakten mellem romerne og germanerne og blander sig i fortællingen om drikkekultur og vin i både oldtid og nutid.

Museumsinspektør Karsten Kjer Michaelsen, der står bag museets aktuelle særudstilling "Den Romerske Forbindelse", vil servere de historiske fortællinger, mens butikschef i H.J. Hansen Vin, René Overgaard, står for selve vinsmagningen og øser af sin viden om de nutidige vine.

Efter vinsmagningen er der mulighed for at gå en tur i særudstillingen.

Pris: 150 kr. pr. person inkl. vinsmagning, entré og foredrag.

Bestil plads på museum@odense.dk eller tlf. 6551 4601. Begænset antal pladser.

Her kan du læse mere om de andre gode foredrag på onsdage. Kaffe og småkager er gratis. Entré 50 kr.

 

Tilbage til Nyt fra Odense Bys Museer

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer