Sæsonåbning med aprilsnar

Vi byder indenfor lørdag den 1. april og fejrer, at Den Fynske Landsby igen er åben med masser af aktiviteter for store og små.

Skæg og ballade
Det ér jo 1. april - så I kan på en rundvisning høre mere om aprilsnarren, gæk og løjer, hvor drillerierne stammer fra, og hvad de betød i 1800-tallet.

Særudstilling 
I anledning af 500-året for reformationen sætter vi fokus på præstens rolle i de fynske landsbyer med en udstilling om "Præstegårdskultur på Fyn".

Påskelege for hele familien
Byd foråret velkommen og oplev de gamle påsketraditioner med påskemad, påskeæg og masser af sjove påskelege. Hyg jer med en tur i hestevognen, hvor kaperen fortæller om husene, dyrene og aktiviteterne.

2. påskedag for traktorfans
Kom til en ganske særlig dag for børn og voksne med hang til motorer og traktorer, når vi byder inden for til "Kubik, komfurbrænde og kæpheste". Her kan børn slå reb og lave deres egen kæphest.

Familiedag med får og folkedans
Besøg Landsbyen på en hyggelig Familiedag den 30. april kl. 11-15. Fårene klippes, ulden bliver kartet, hørfolkene fortæller om hørforarbejdning. Mød også de dygtige folkedansere fra Bernstorffsminde Efterskole og meget mere.

Store Bededag
Er du morgenfrisk? Så gå med landmanden rundt og væk alle dyrene. Det er fra kl. 8.30-10. Bagefter inviterer kokkepigerne inden for på Præstegården til en kaffetår og lune hveder med hjemmelavet syltetøj.

 

Tilbage til Nyt fra Odense Bys Museer

 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer