Kender du én, der er på barsel?

Møntergården gentager succesen fra sidste år og holder babyMUS sidste onsdag i hver måned i hele 2018. babyMUS er særlige arrangementer for forældre på barsel, hvor tempoet er roligt, rundvisningerne korte, og der er plads til pludren, formiddagslur, bleskift og mælk - og kaffehygge og snak for forældrene.

Rundvisning for alle sanser
Onsdag den 31. januar skal vi en tur i udstillingen Fyn - midt i verden, hvor vi i den moderne og scenografisk opsatte udstilling serverer viden om historien og udvalgte fortællinger om fortid og Fyn. Imens hygger de små sig på maven eller i favnen af mor eller far og får en på opleveren med de mange spændende lyde og synsindtryk.

Sidste chance for at se særudstillingen
Onsdag den 28. februar står den på særudstillingen Knuds Odense - Vikingernes by med de mange interessante genstande fra de nye udgravninger midt i Odense - blandt andet en hundelort, skelettet af en bisp, jordbærkerner(!), resterne fra et bryggeri og kostbare smykker. Se det hele og få historierne, mens de små følger med på maven. Særudstillingen lukkes ned den 11. marts, så det er ved at være sidste udkald for at se den.

Husk bæresele
Alle babyMUS-arrangementer starter kl. 10.30 og varer ca. 1½ time inkl. kaffehygge. Prisen er 75 kr., som dækker rundvisning, kaffe/ te, brød og entre til alle museets udstillinger.Tilmelding sker via Møntergårdens Facebookside under begivenheder. Man kan parkere under Odeon tæt ved museet. Husk en bæresele eller lignende, da barnevognene ikke kan komme rundt i udstillingen.