Lær dit barn fortællingens kunst

Hvordan fortæller man en god historie? Hvordan bruger man stemmen og kroppen imens? Det har børn en chance for at lære på Fyrtøjets Fortælleskole, som starter den 1. marts.

Nye omgivelser
I år foregår undervisningen i Møntergårdens børnemuseum - nærmere betegnet Histotoriet, hvor der er samlet en masse spændende børneaktiviteter. Fortælleskolen består af 12 undervisningsgange hver torsdag fra kl. 16-17.30, og prisen er 650 kr.

Eventyrlige oplevelser
Sæsonen sluttes med en lille optræden, hvor børnene sammen med en af Fyrtøjets formidlere viser, hvad de har arbejdet med. Denne forårssæson holdes afslutningen i den nyåbnede Elverhøj på Møntergården. Elverhøj er scenografisk og indholdsmæssigt bygget op om H.C. Andersens eventyr af samme navn og vil rent fysisk komme til at ligge i den gamle, gule Nyborglade.

Tilmelding på 6551 4601 eller museum@odense.dk