Klassiske konsolspil og kassettebåndsquiz på Mediemuseet

Februar er retro-måned på Mediemuseet. Spændende arrangementer sætter fokus på spil og musik fra en ikke så fjern fortid og inviterer alle til at (gen)opleve båndsalat, bip-spil og billedrørs-tv.

Bliv quizmaster i kassettebånd
Torsdag den 8. februar kl. 19 afholdes der (lille)Fredagsbar på Mediemuseet. (lille)Fredagsbar er et nyt tilbud, der har fokus på at varme op til weekenden med kassettebånd og andre analoge medier. Det foregår i Det Mediearkæologiske Laboratorium på udvalgte torsdage. Denne torsdag lægger vi ud med musikquiz på kassettebånd og har i samarbejde med Live Music Odense sammensat en spændende quiz. Musikentusiaster, teknologinørder og alle andre, der vil hygge sig et par timer, inviteres til at sammensætte hold og møde op til at quizze.

Mød de klassiske computerspil
I vinterferien (10.-18. februar) gentager Mediemuseet succesen og byder velkommen til retrogaming i Det Mediearkæologiske Spillaboratorium. Her vil yngre og ældre gamere kunne glæde sig over et gensyn med klassikere på Super Nintendo, Commodore 64, Sega Mega Drive og eksempelvis spille Mario, fra dengang han var firkantet.

Arrangementerne er gratis at deltage i, når entréen er betalt. Der er fri entré torsdag kl. 17-21.