Kundskab og kaffe på Møntergården - et helt nyt koncept

På Møntergården arbejdes der året rundt med viden om fortiden og historien. Nu får du mulighed for at få et unikt kig ind i museets hverdag og få viden om aktuel forskning, nye udgravningsresultater og igangværende formidling. Møntergården har udviklet et nyt koncept i samarbejde med Folkeuniversitetet, hvor vi inviterer indenfor til "Kundskab og kaffe" én gang hver måned i hele 2018.

En stor vifte af viden
Museet serverer formiddagskaffe og brød, som du kan nyde, mens nogle af museets historikere, konservatorer og arkæologer leverer oplæg om forskellige emner - blandt andet Mystiske linjer i landskabet, TV2s historie, Der går Odense i den, Drømmen om Kina og mange andre.
Hvert oplæg starter kl. 10.30 og varer ca. 1 time inkl. kaffeslabberas.

Bestil billetten her
Billetprisen er 75 kr., som betales ved bestilling og inkluderer både kaffe, oplæg og entré til alle museets udstillinger, som man frit kan besøge efterfølgende. Billetterne bestilles via Folkeuniversitetets hjemmeside