MJØD - vær med på den hippeste nye trend

Mjød er verdens ældste alkoholiske drik. Det er en traditionsrig honningvin, der i disse år gør comeback og indtager de hippeste restauranter og barer i Danmark og udlandet i ny forklædning. Nu kan du komme med på trenden den 9. februar, når Møntergården får besøg af Mikro-Mjødbryggeriet Petersen og Sønner.

Et anerkendt og prisvindende bryggeri
Bryggeriet er flere gange sølv-, guld- og bronzevindere i adskillige nationale og internationale vin- og spirituskonkurrencer, og vandt blandt andet Guldmedalje til The New York International Spirits Competition i både 2016 og 2017.

Tradition og fornyelse
Til arrangementet vil brygmestrene selv fortælle historien om mjøden, der førhen fejlagtigt er blevet forbundet med øl og fulde vikinger. De vil også føre jer ind i mjødens forunderlige, gyldne verden med smagsprøver på deres topmoderne fortolkninger af den ældgamle drik med interessante smagsvarianter. Kom og smag den guddommelige mjød fredag d. 9. februar kl. 19.30-21.30.

Tilmeld dig senest 5. februar
Arrangementet laves i anledning af Møntergårdens særudstilling Knuds Odense - Vikingernes by, som vil være åben hele aftenen. Pris: 150 kr. som dækker smagsprøver, oplæg, snacks og entre til to af museets udstillinger, blandt andet Knuds Odense - Vikingernes By.
Tilmelding på: museum@odense.dk senest d. 5. februar.