Tapasbrunch med Carl Nielsen i Odense

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 17. marts og start lørdagens shopping med forkælelse af både gane og hjerne.

Kombiner din torvehandel med tapasbrunch
Fra kl. 10.30 til 12 indleder Møntergården en række tapasbrunch-arrangementer, hvor det første gang handler om Carl Nielsens Odense. Museumsinspektørerne Ida-Marie Vorre og Anders Myrtue vil levere spændende, korte, humoristiske og oplysende oplæg, mens du nyder en let og lækker tapasbrunch lavet af Themsens Cafe & Fristelser. Det hele krydres med billeder og et lille udpluk af den store komponists elskede sange.

Vær med første gang
Prisen er 195 kr. inkl. entré til alle museets udstillinger, tapasbrunch, kaffe/ the, juice, sang og foredrag. Tilmelding skal ske på museum@odense.dk mellem d. 29. januar og 5. marts. Maks 30 deltagere - først til mølle.

Se mere på Facebook og museet hjemmeside når vi nærmer os.