Frivillig i Børnenes Baggård

I Børnenes Baggård har vi en gruppe frivillige, der formidler til børn og deres voksne i weekender og ferier. Og vi vil meget gerne have flere…

Som frivillig i Børnenes Baggård får man til opgave at hjælpe børnene med at indtage og opleve baggården, snedkerens værksted og snedkerfamiliens lejlighed. De frivillige snakker og leger med børnene. De frivilliges vigtigste opgave er at sørge for, at aktiviteterne og dialogen er på børnenes præmisser. Som frivillig arbejder man ved brændekomfuret, sidder med sytøj, spiller spil, leger i gården og meget mere. Vi vil gerne have flere frivillige til alle dele af baggården, men vi mangler i særdeleshed frivillige (m/k), der vil trække i snedkertøjet og formidle i vores snedkerværksted.

Tag børnene med
Du kan også melde dig som frivillig sammen med dine børn og børnebørn. Som frivilligt barn i Børnenes Baggård skal man hjælpe til med de voksnes gøremål, men også vise gæsterne, hvordan man leger med de gamle legesager. De frivillige går i autentiske dragter, men spiller ikke roller. Vi arbejder for åben dialog med børnene, og du skal være forberedt på mange sjove, gode og mærkelige spørgsmål.

Er du interesseret, så kontakt formidler Nana Mikkelsen på namik@odense.dk