Dukketeater - uden en trævl

I Møntergårdens hyggelige gårdrum byder vi i sommerferien på Teatret Svanens helt nye forestilling om "Kejserens Nye Klæder".

Evig aktuelle Andersen
De fleste kender allerede H.C. Andersens skønne historie om to svindlere, en pyntesyg kejser og et lille barn, der taler lige fra hjertet - men man kan nu roligt komme alligevel! Denne forestilling serveres som herligt, oldschool dukketeater med smukke håndlavede trædukker, der går rent ind hos børnene - ikke mindst, når kejseren optræder med bar rumpe! De voksne vil også have glæde af at kigge med og nyde eventyret, der gør grin med selviscenesættende magthavere og deres forlorne rygklappere - måske mere relevant end nogensinde?

Mød dukkemageren
Efter forestillingen kan man gå et smut i dukkemagerens værksted lige ved siden af og se, hvor de flotte dukker er blevet fremstillet af dukkemager Patricia Homolova - og få en sludder med dukkemageren selv. Forestillingen spiller tirsdag den 30. juli, onsdag den 31. juli, fredag den 2. august og lørdag 3. august. Alle gange kl. 11-11.30.

Forestillingen er gratis.