Gratis rundvisning på Møntergården

Møntergården byder på et godt sommertilbud til alle med interesse for Fyns og Odenses historie. Hver torsdag gennem hele sommeren kan man få en gratis rundvisning i den moderne udstilling "Fyn - midt i verden".
Foto: Alex Tran

Man skal blot købe en billet til Møntergården til 85 kr. Dernæst kan man kl. 13.30 få en 45 minutters gratis rundvisning med guide i den permanente udstilling, der fortæller om det liv, der har foregået i karreens gamle bygninger. Museet har også tænkt på de udenlandske gæster, for kl. 14.30 gentages hele rundvisningen - blot på engelsk. Den første torsdagsrundvisning finder sted den 27. juni kl. 13.30.

Kulturhistorie for alle sanser
Udstillingen "Fyn - midt i verden" giver i temaer en fynsk fortolkning af Danmarks- og verdenshistorien med masser af lyd, lys og filmklip og et interaktivt spilletorv. Her bydes på et kalejdoskopisk indblik i Fyn fra oldtiden og op til i dag samt særudstillinger med arkæologiske fund og kulturhistoriske temaer.

Museum med vokseværk
Antallet af oplevelser på Møntergården er de senere år vokset betydeligt. I den store museumskarré finder man oplevelser for børn og voksne og spektakulære udstillinger om vores fælles kulturhistorie. Her er mange spændende steder for børn med plads til leg og aktivitet samt smukke historiske huse og hyggelige gårdrum, som alle må bruge.