Så skal der danses!

Lørdag den 22. juni kl. 15 kan man få en museumsoplevelse ud over det sædvanlige på Møntergården.

Kroppen som museum
Museet får besøg af danser Marlene Bonnesen, der vil opføre sin egen dans Past, Pastures, som tager udgangspunkt i temaerne museum, historie og minder. Gennem dansen vil Marlene Bonnesen se på sin krop som et museum. Det vil sige som et sted, der gemmer på minder, historier og erfaringer. Efter opførelsen er der artisttalk med danseren.

Enestående oplevelse
Dansen Past, Pastures er opstået som en undersøgelsesproces, hvor Marlene har kigget nærmere på minder og erindringer som koreografisk potentiale. Arbejdet udspringer fra en interesse i at genbruge allerede eksisterende materiale og se, hvor det materiale befinder sig i dag, i en ny tid og i en anden kontekst. Past, Pastures er et samarbejde mellem Møntergården og Marlene Bonnesen i forbindelse med projektet Dance all year long i Odense. Marlene har haft residens på Møntergården i 14 dage op til forestillingen og undervejs fået sparring af koreograf og mentor Tine Damborg. Publikum har gratis adgang til danseforestilling og artisttalk den 22. juni kl. 15.