SPIS! Historien - en smagfuld tidsrejse

I anledning af SPIS! Odense Food Festival går Møntergården til september sammen med den prisvindende Restaurant Fynboen om et spændende arrangement, hvor du kan komme med på en helt særlig og smagfuld tidsrejse tilbage i den fynske historie. Her smager vi os gennem menneskets historiske forhold til lokale råvarer fra hav, skov, dyr, mark og have - og fra den store verden, som gennem hele historien har påvirket vores lokale madkultur via handel og import.

Smag på historien
Restaurant Fynboen fortolker råvarerne velsmagende og lækkert i en nutidig, kulinarisk kontekst og serverer en lang række af anretninger, mens Møntergårdens arkæologer og historikere undervejs folder nogle af de mange historier ud, som knytter sig til maden - om dengang fisk og skaldyr var hverdagskost, om eksotiske frugter i bugnende skibslaster, om det hvide guld, husdyrene og meget, meget mere.

Helt unik oplevelse
Både mad og historier nydes på en helt særlig stemningsfuld lokation, hvor der ikke normalt er adgang til at sidde og indtage fynske tapas i godt selskab, mens man bliver underholdt - og måske også klogere.

Arrangementet foregår tirsdag den 10. september kl. 17-19.

Billetter købes til 225 kr. på spisodense.dk/programmet-2019/spis-historien/