Fare for forsinkelse over Fyn...

For motorvejsbilister på vej over Fyn bliver det fremover sværere at lade være med at køre væk fra motorvejen og stikke et smut forbi Den Fynske Landsby. Med udgangen af marts måned bliver der nemlig opsat en iøjnefaldende vejvisning til Den Fynske Landsby i form af en stor turistoplysningstavle, der lokker med stemning, bindingsværkshuse og levende historie.

Motorvejsskilt med stopeffekt
Tavlen sættes op ved motorvejsafkørsel 51, Odense S i vestgående retning, og den vil fremover minde både fynboer og andre bilrejsende om muligheden for at bruge en dejlig dag på det fynske frilandsmuseum.

Intensiv PR-indsats
Turistoplysningstavlen er en del af en forstærket markedsføring af Den Fynske Landsby, som også omfatter eksempelvis en trykt 'Den Fynske Landsby-kalender' samt et helt nyt website, der snart går i luften.