Foredrag om teknologi, vaner og værdier

Mediemuseet inviterer onsdag den 3. april kl. 16.30 til et foredrag og samtale med Katrine K. Pedersen, der er leder af ARKEN, underviser og forfatter til en række bøger om det digitale samfund, bl.a. Phono Sapiens (2016) og De digitalt udsatte (2018).

Katrine K. Pedersen.

Algoritmer og adfærd
Katrine K. Pedersen er stifter af den uafhængige tænketank Digital bæredygtighed, der rådgiver og videndeler forskning og trends inden for den teknologiske udvikling. Katrine K. Pedersen vil tale om, hvordan teknologien påvirker vores vaner og værdier og vil desuden præsentere sit arbejde med Art Tech Lab, hvor algoritmernes magt over vores adfærd formidles i et dannelses- og kunstperspektiv.

Først til mølle
Mediemuseets arrangement finder sted på Møntergården (Møntestræde 1, Odense C). Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så bestil venligst billet (højst to pr. person) via mail til museum@odense.dk eller telefon 6551 4601.