Fotosession med H.C. Andersen

Torsdag den 14. november kl. 10 begav to medarbejdere fra Odense Bys Museer sig ned i H.C. Andersen Haven - også kaldet Eventyrhaven - for at tage et foto, der skulle pryde forsiden af Møntergårdens julefolder. Med sig havde de en nissehue, en trappestige og en meget lang pind.
Missionen var at iklæde havens store H.C. Andersen-statue en passende julebeklædning for så at knipse et billede af det. Balancerende på trappestigen med huen for enden af den lange pind, lykkedet det at få placeret nissehuen på hovedet af statuen, og nu kunne fotosessionen begynde. Det var dog ikke kun medarbejdere fra Odense Bys Museer, der fik nogle gode billeder i kassen. Det gjorde en forbipasserende skoleklasse også. De jublede højlydt, da de så eventyrdigteren i sit juleoutfit og knipsede både selfies og gruppebilleder. Og de beklagede sig lige så højlydt, da nissehuen blev løftet ned fra statuen igen, for de var helt vilde med Andersen i julehumør. Det håber vi også, du bliver, når du ser forsiden af Møntergårdens julefolder.