Alle tiders udsalg

I uge 42 holder museumsbutikkerne deres årlige udsalg, og det kan betale sig at lægge vejen forbi. Her er nemlig chancen for at gøre et helt unikt kup, når det gælder smukke brugsting, der hver især fortæller deres egen historie. Alle tiders gaveideer til enhver lejlighed. Fødselsdag, barnedåb eller juleaften? Museumsbutikkerne har et stort udvalg af varer, der ikke fås andre steder.

Gaver med historie
Kom og køb ind i uge 42 og få 25% rabat på museumsbutikkernes mange flotte og finurlige ting (rabatten ydes ikke på mad- og drikkevarer samt varer fra Brink og Nordahl). Oplagte som originale gaveideer til såvel store som små - eller bare til dig selv. Alle med en spændende historie, der er sjov at fortælle videre.

Har du årskort til Odense Bys Museer, er der endnu flere penge at spare. Vi giver nemlig 34% rabat til vores årskortholdere.

Vi holder udsalg i alle museumsbutikkerne og glæder os til at se dig.