Bogens historie

Tilbudsinformation
Tilbudsform:
Undervisning
Relaterede museer:
Aldersgrupper:
0.-3. klasse
kr. 750,00
Forespørg et besøg
Undervisningsforløbet giver eleverne indsigt i historien om bøger og bogproduktion og styrker børnenes læse- og skrivelyst.

Tag dine elever med på Mediemuseet og giv dem indsigt i historien om bøger og bogproduktion. Efter en kort introduktion til bogens historie besøger gruppen de arbejdende værksteder på Mediemuseet, hvor vi bl.a. ser på fremstillingen af håndlavet papir, på forskellen mellem hånd- og maskinsats, på forskellige former for tryk og oplever lugte og lyde fra et trykkeri. Forløbet giver en praktisk og historisk tilgang til det skrevne og trykte sprog, styrker børnenes læse- og skrivelyst og appellerer også til de kreative aspekter af arbejdet med bøger.

Forløbet tilbydes til indskoling.

Klik her for at downloade forslag til Læringsmål - som I kan arbejde med på baggrund af undervisningsforløbet.

Varighed: 90 min.

Aldersgruppe: 1.- 3. klasse

Antal elever: maks. 25

Pris: 750 kr.

Børn, elever, pædagoger og lærere fra dagplejer, vuggestuer, børnehaver, skoler på folkeskoleniveau, gymnasialeuddannelser, øvrige videregående uddannelser og VUC har gratis adgang til museet, når besøget finder sted som et led i undervisningen.

Forløbet tilbydes tirsdag og onsdag formiddag, hvor museets arbejdende værksteder er bemandede mellem kl. 10 og 12. Nærmere information og bestilling skal ske ved henvendelse til Odense Bys Museers Servicesekretariat på 6551 4601 eller museum@odense.dk.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Mediemuseet. 

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer