Magtens medier - Mediernes magt

Tilbudsinformation
Tilbudsform:
Rundvisning
Relaterede museer:
Aldersgrupper:
7.-10. klasse, Gymnasier/HF, Voksne
Rundvisning i Magtens Medier – Mediernes Magt

Rundvisningen introducerer eleverne til de danske mediers historie fra den tidligste skriftlige kommunikation til nutidens mediekaos, som den kronologisk formidles i Mediemuseets udstilling Magtens Medier - Mediernes Magt. Fokus er på magtforhold og på sammenhænge mellem medier og samfund. Tematiske nedslag er bl.a. nyheds- og reklamemedier, berømmelsesproduktion og reality-tv, ytringsfrihed samt "de farlige medier". Rundvisningen tilbydes også på engelsk.

På egen hånd er der efterfølgende mulighed for et besøg i MedieMixeren afhængig af kapacitet - det anbefales at booke tid til dette i forbindelse med booking af rundvisning.

 

Varighed: 45-60 min.

Aldersgruppe: 7.-10. klasse, gymnasier/HF, voksne

Antal personer: op til 30

Pris: 550 kr.

Børn, elever, pædagoger og lærere fra dagplejer, vuggestuer, børnehaver, skoler på folkeskoleniveau, gymnasialeuddannelser, øvrige videregående uddannelser og VUC har gratis adgang til museet, når besøget finder sted som et led i undervisningen.

Nærmere information og bestilling skal ske ved henvendelse til Odense Bys Museers Servicesekretariat på 6551 4601 eller museum@odense.dk.

Klik her for at gå tilbage til vores undervisningstilbud i Mediemuseet.

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer