Undervisning på Børnemuseet

Histotoriet og Børnenes Baggård

Nygorm      Nyhistorien I Tingen

Nymed Arkaeologen I Stenalderen     Nymed Konservatoren I Middelalderen

Billede Faerdig30

 

 Børnemuseet består af to udstillinger:

- Børnenes Baggård: Et lille, iscenesat historisk bymiljø anno 1890-erne med lejlighed, baggård og snedkerværksted. Her får børnene brug for alle deres sanser, og gennem leg og aktiviteter kan de leve sig ind i historien og opleve på egen hånd, hvordan levevilkårene og mulighederne var for børn i byen for 120 år siden.

- Histotoriet: En moderne udstilling i et gammelt bindingsværkshus, hvor børnene undersøger historien gennem HAK-O-METRE, der er særlige legemaskiner og montrer fyldt med spændende, gamle genstande. Udstillingen er delt op i forskellige temaer, der undersøges sammen med HAK - Historikeren, Arkæologen og Konservatoren.

Læs mere om Børnemuseet her.

Forløb:  Skoleforløbene tager udgangspunkt i de historiske metoder og perioder og er en blanding af mini-oplæg fra museets formidler samt dialog og øvelser, hvor eleverne arbejder på egen hånd. 

Madpakker: Det er muligt at spise medbragte madpakker i Børnemuseets træhytte eller ved Møntergårdens andre faciliteter.

Anmeld jeres besøg/ Book Histotoriet:  Der er begrænset plads i Histotoriet. Vi anbefaler derfor, at I booker huset inden ankomsten, så vi kan garantere, at I kan komme ind. Det er muligt at booke huset i hele klokketimer mellem kl. 10-15. 

I kan booke jeres besøg via museum@odense.dk eller på telefon 6551 4601.

 
 

Administration

Odense Bys Museer
Overgade 48
5000 Odense C
Tlf +45 6551 4601
museum@odense.dk
CVR: 39156040
EAN: 5790002433825

Nyhedsbrev

Bliv opdateret med nyheder og tilbud
Tilmeld
/OdenseBysMuseer